Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με Goal από Αγγλία και Ισπανία

ποδόσφαιρο - πάμε στοίχημα

Προτάσεις από το MONOBET για το σημερινό κουπόνι

Επιλογές με γκολ έκανα από το σημερινό κουπόνι. Ξεχώρισα 2 παιχνίδια από την Premier League και τη La Liga στα οποία είναι πιθανό να σκοράρουν όλες οι ομάδες.

Αμφίρροπος είναι ο αγώνας της Γουέστ Χαμ με την Μπρέντφορντ, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Έχει ρίσκο η επιλογή σημείου. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από 3 σερί ήττες. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στην έδρα της πιστεύω ότι θα σκοράρει.

Η Μπρέντφορντ πάλεψε στο τελευταίο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι κι έχασε δύσκολα με 1-0. Είχε βρει δίχτυα στα 8 προηγούμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Λογικά θα πετύχει γκολ και στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Στην Ισπανία η Χιρόνα έχασε έδαφος στη μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου, μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τις ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 και την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-2. Θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες. Στην έδρα της έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο ματς με την Βαγιεκάνο. Δεν είναι εύκολο όμως το παιχνίδι.

Η Βαγιεκάνο έκοψε βαθμούς (1-1) στην προηγούμενη αγωνιστική από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ. Προέρχεται από 4 σερί Goal. Πιθανό είναι 1 ακόμα στο σημερινό ματς με τη Χιρόνα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

715 (22:00) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ GOAL 1,57
716 (22:00) ΧΙΡΟΝΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ GOAL 1,70

Διαβάστε επίσης:

Νίκες με Over 1,5 για τα φαβορί

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο πρώην οδηγός της F1 Γουίλσον Φιτιπάλντι Τζούνιορ

Conference League: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ