Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τις συζητήσεις με Αλαφούζο

Στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έφτασε στην Ελλάδα στις 19:00 το απόγευμα της προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο  Πιεμπονγκσάντ προτίμησε να μην βγει από την κύρια είσοδο του αεροδρομίου και να κινηθεί υπό από άκρα μυστικότητα, σε μία κίνηση να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να μην γίνουν δηλώσεις, ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων.

Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν τον Παϊρότζ τρεις άμεσοι συνεργάτες του.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε και επίσημα γνωστό από την ΠΑΕ, δόθηκαν το σύνολο των χρημάτων που οφείλονταν στον Γιανς Βέμερ, κλείνοντας την υπόθεση που είχε φέρει αντιμέτωπη την ομάδα με το ενδεχόμενο υποβιβασμού.

Περισσότερες από 500.000 ευρώ μεταφέρθηκαν στον λογαριασμό του Γερμανού παίκτη, ο οποίος καλείται να υπογράψει ότι έλαβε τα χρήματα. Αυτό θα σημάνει και την απόσυρση της ποινής του τρίτου -3 άρα και του κινδύνου του υποβιβασμού.