Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε περαιτέρω οικονομική δέσμευση

Βαγγέλης Μαρινάκης

Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε περαιτέρω οικονομική δέσμευση προς τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αυτό έκανε σήμερα (15/12) γνωστό με ανακοίνωσή του ο αγγλικός σύλλογος σημειώνοντας:

«Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Ευάγγελος Μαρινάκης, ανέλαβε περαιτέρω οικονομική δέσμευση προς τον σύλλογο με τη μετατροπή δανείων αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών σε μετοχές για το οικονομικό έτος 2022/23.

Η πρόσθετη οικονομική δέσμευση από τον ιδιοκτήτη ανακουφίζει περαιτέρω την οικονομική επιβάρυνση του συλλόγου και υπογραμμίζει τη συνεχή αφοσίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην επιτυχία του συλλόγου.

Η κίνηση αποτελεί μέρος της οικονομικής διαδικασίας του συλλόγου για τους λογαριασμούς του 2022/23. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας έχουν υποβληθεί στο Companies House.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετατρέπει το χρέος του συλλόγου σε μετοχικό κεφάλαιο. Το οικονομικό έτος 2021/22, ο ιδιοκτήτης μετέτρεψε δάνεια αξίας 41 εκατομμυρίων λιρών σε μετοχές.

Αυτό ακολουθεί μια παρόμοια μετατροπή 12 εκατομμυρίων λιρών το 2020/21 και άνω των 20 εκ. λιρών το 2019/20».

Διαβάστε επίσης:

Παρίσι 2024: Η Ρωσία καταγγέλλει εκστρατεία εξουδετέρωσης των καλύτερων αθλητών της 

FIFA: Στην κορυφή του κόσμου η Iσπανία, 62η στην κατάταξη γυναικών η Ελλάδα

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα