Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βιασμός 24χρονης: Πόσα πλήρωσαν τα αδέλφια Λεβέντη και η παρέα τους στο ξενοδοχείο για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης

Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες από τη νύχτα με τα όσα φρικτά έζησε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως.

Συνολικά, τα αδέλφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης και οι φίλοι τους, Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και Βασίλης Τραφαλής, έκλεισαν 5 δωμάτια στις 30 Δεκεμβρίου 2021 με ημερομηνία αναχώρησης τις 2 Ιανουαρίου 2022, όπως μαρτυρά η λίστα με τις κρατήσεις του ξενοδοχείου Met στη Θεσσαλονίκη, που παρέδωσε η διοίκηση του ξενοδοχείου στις Αρχές και δημοσιεύει το makthes.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη κοπέλα, το πάρτι έγινε στο δωμάτιο με τον αριθμό 401. Η κράτηση για τη συγκεκριμένη σουίτα έγινε στο όνομα του Κωνσταντίνου Περογιαννάκη, ο οποίος πλήρωσε σε μετρητά 1.300 ευρώ. Στο ίδιο όνομα φαίνεται να είναι νοικιασμένο και το δωμάτιο 601 προς 430 ευρώ.

Η σουίτα με τον αριθμό 602 ήταν στο όνομα του Βασίλη Λεβέντη, όπου ξύπνησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, η 24χρονη. Γι’ αυτήν πλήρωσε 430 ευρώ.

Ακόμη, στο 402 έμενε ο αδελφός του, Ευαγόρας Λεβέντης, ενώ ο φίλος τους, Βασίλης Τραφαλής έκλεισε το 204.

Δείτε τη λίστα:

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 24χρονης: Τι κατέθεσαν ο αδελφός, οι φίλοι του Βασίλη Λεβέντη και ο μετρ

Τα 5 φαρμακευτικά σκευάσματα που «γίνονται» χάπια βιασμού – Ο ρόλος του ιατροδικαστή

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε η 17χρονη – «Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα πήγαινε στο πάρτι»