Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τριπλή τραγωδία στην Πάτρα: Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο, λέει η μητέρα

Οι γονείς από την Πάτρα με την 9χρονη κόρη τους, Τζωρτζίνα

Οι γονείς από την Πάτρα με την 9χρονη κόρη τους, Τζωρτζίνα

Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση των ανεξήγητων θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενώ η μητέρα ξεσπά για όσα γράφονται και ακούγονται.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε στον τοπικό ιστότοπο pelop: «Γιατί είπαν ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν», αναφερόμενη στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Την Τετάρτη η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η ΕΛΑΣ, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Τα βίντεο με την 9χρονη Τζωρτζίνα

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την 9χρονη Τζωρτζίνα και τη νοσηλεία της.

Οι γιατροί είχαν ζητήσει από την οικογένεια να βιντεοσκοπεί την Τζωρτζίνα όταν παρατηρούν ότι συμβαίνει κάτι σημαντικό προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να έχουν εικόνα και να αντιλαμβάνονται άμεσα κάθε αλλαγή στην κατάσταση της υγείας της.

Αυτό συνέβη, καθώς οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη, μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη, παρουσίαζε κάποια επεισόδια, ενώ στη ΜΕΘ βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα βίντεο, τα οποία ίσως ενταχθούν στη δικογραφία, δε φαίνεται να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας.

Οι καταθέσεις των γιατρών, νοσηλευτών και ιατροδικαστών αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα ώστε να λυθεί ο γρίφος γύρω από τις αιτίες θανάτου της 9χρονης, αλλά και των υπόλοιπων δύο άτυχων παιδιών της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάτρα: Οι γονείς των 3 κοριτσιών μιλούν για πρώτη φορά – Τι λένε για τους ανεξήγητους θανάτους

Πάτρα: Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας για τα 3 νεκρά κοριτσάκια

Τριπλή τραγωδία στην Πάτρα: Απειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Πάτρα: Κακόβουλη προσπάθεια ενοχοποίησής τους καταγγέλλουν οι γονείς των τριών κοριτσιών – Η ανακοίνωσή τους