Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θετική στον κορονοϊό η αεροπαγίτης ανακρίτρια της υπόθεσης Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια της Novartis, που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε προληπτική καραντίνα.

Η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου είχε πάρει κατάθεση την περασμένη Τετάρτη από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος τα επόμενα 24ωρα εισήχθη στο νοσοκομείο με τη βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού.

Έκτοτε η κα Αλεβιζοπούλου βρισκόταν σπίτι της. Χθες, ανέβασε πυρετό και μετέβη στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» όπου βγήκε θετική στο τεστ για Covid-19.
Η αρεοπαγίτης επέστρεψε στο σπίτι της, ενώ σε καραντίνα μπήκαν ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της.

Η γραμματέας των ανακρίσεων που ήταν παρούσα στην κατάθεση του κ. Καλογήρου, ήταν αρνητική στο τεστ αλλά εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες κι άλλοι δικαστικοί λειτουργοί έχουν βρεθεί θετικoί στον ιό.

Ανάμεσα τους ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου συνταξιούχους πλέον Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του και ο πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αιγαίου, εισαγγελέας Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Κρούσματα εντοπίστηκαν και στο Πρωτοδικείο Αθηνών.