Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη

Θέμης Αδαμαντίδης

Θέμης Αδαμαντίδης

Να δικαστεί σήμερα και να μη γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής που υπέβαλε η μηνυτήρια του ζήτησε από το Τριμελές Αυτόφωρο ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Έχω πάθει ζημιά στη δουλειά», ακούστηκε να λέει από το εδώλιο του κατηγορουμένου ο τραγουδιστής. «Θέλει διακαώς να δικαστεί», είπε στους δικαστές ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας.

Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε για τις 14 Ιουλίου προκειμένου να προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση από την εξέταση που φέρεται να υποβλήθηκε σήμερα η φερόμενη ως παθούσα.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα δίπλα στον τραγουδιστή οι 2 από τους γιους του (Ο ένας ανήλικος), η δεύτερη πρώην σύζυγος του η οποία δηλώθηκε ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης, όπως δηλώθηκε και η πρώτη πρώην σύζυγος του.

Για κωμικούς λόγους αναβολής μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι τόσο το βίντεο από και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιοποιηθεί, δεν αφορούν τον Θέμη Αδαμαντίδη, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση.

Διαβάστε επίσης: 

Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης