Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στο Παρίσι για θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αννίτα Ναθαναήλ: Περιγράφει τον γολγοθά που περνάει η Ιωάννα Παλιοσπύρου (video)

Αννίτα Ναθαναήλ και Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σε νέο κύκλο θεραπειών υποβάλλεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συνεχίζει να δίνει καθημερινά τη δική της μάχη.

Για τον σκοπό αυτό, η Ιωάννα ταξίδεψε στο Παρίσι προκειμένου να μεταβεί στο Κέντρο Υδροθεραπείας της γαλλικής πρωτεύουσας, μία εξειδικευμένη μονάδα για εγκαυματίες.

Στόχος των θεραπειών είναι να επανέλθει η λειτουργικότητα και η ελαστικότητα του δέρματός της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε έξι μήνες.

Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται η στενή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία την υποστηρίζει από την αρχή της περιπέτειάς της και μάλιστα, ταξίδεψε μαζί της.

Μιλώντας στο MEGA, η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε δηλώσει ότι «Χρειάζεται επαναλήψεις στις θεραπείες για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος, μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα. Σε όλο το σώμα γίνεται».

Διαβάστε επίσης:

Σε δημοπρασία ρακέτα του Τσιτσιπά και φανέλες Μπουρούση-Παππά για τα χειρουργεία της Ιωάννας

Στην Εβδομάδα Μόδας η Ιωάννα Παλιοσπύρου (video)

Πουλήθηκε η οικία του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης