Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συνέβη και αυτό: Δεν της έκοψε απόδειξη γιατί της χάρισε τη σακούλα!

Μία ακόμα ιστορία φορολογικής τρέλας εκτυλίχθηκε αυτή τη φορά στη Λάρισα. Πριν από μερικές ημέρες, μία γυναίκα επισκέφθηκε ζαχαροπλαστείο προκειμένου να αγοράσει γλυκά ωστόσο η υπάλληλος αρνήθηκε να της κόψει απόδειξη.

Σημειώνεται πως ο λογαριασμός ανερχόταν σε μερικές δεκάδες ευρώ.

Η υπάλληλος που την εξυπηρέτησε, έβαλε τα γλυκά στα κουτιά, εν συνεχεία τα κουτιά σε μία σακούλα και της τα παρέδωσε ζητώντας το αντίτιμο.

Σύμφωνα με το onlarissa. gr, η πελάτισσα ζήτησε απόδειξη, η οποία είχε ενοχληθεί από το γεγονός πως η πωλήτρια «ξέχασε» να κόψει το φορολογικό παραστατικό.

«Μα κυρία μου… σας έκανα δώρο τη σακούλα! Σας γλιτώνω από το κόστος να την αγοράσετε», ήταν η απάντηση που έλαβε από την υπάλληλο, αφήνοντας την πελάτισσα άφωνη!

«Μα είναι δυνατό να συμψηφίζετε τα 10 λεπτά του ευρώ με την μη έκδοση απόδειξης; Όχι, προτιμώ να πληρώσω τη σακούλα και να πάρω και την απόδειξη!» απάντησε η γυναίκα, που εν τέλει έφυγε έχοντας λάβει την απόδειξη που της έκοψε η… μάλλον δυσαρεστημένη  υπάλληλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατώτατος μισθός: «Γκρίζες ζώνες» και ερωτηματικά για την νέα απόφαση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναδρομικά: Δείτε αναλυτικά πόσα δικαιούστε και πώς μπορείτε να τα λάβετε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταϊκούρας: Η αδύναμη κυβέρνηση αδυνατεί να λύσει το πρόβλημα των κόκκινων δανείων