Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής στο Ελ. Βενιζέλος με €30.000 – Ερχόμενος από Ντουμπάι

ποιος

Διάσημος Έλληνας παρουσιαστής, ψυχαγωγικής εκπομπής με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε ένα από τα 6 μεγαλύτερα αδειοδοτημένα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ο παρουσιαστής  συνελήφθη στο αεροδρόμιο, από τελωνειακούς της ΑΑΔΕ, ερχόμενος από το Ντουμπάι, λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά, έχοντας στην κατοχή του 30.000 ευρώ.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, του κατασχέθηκαν 7.500 ευρώ, δηλαδή το 25%, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τι επόμενες ημέρες ο παρουσιαστής θα πρέπει να αποδείξει πού βρήκε τα χρήματα, με τους τελωνειακούς της ΑΑΔΕ να εκτιμούν ότι είναι προϊόν παράνομης συνδιαλλαγής.

Να σημειωθεί πως κάθε φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται ή εξέρχεται από την ΕΕ (π.χ. οποιοσδήποτε ταξιδιώτης ή μέλος πληρώματος αεροσκάφους που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. μέσω αέρος, ξηράς ή θαλάσσης) και μεταφέρει ρευστά διαθέσιμα αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €10.000 δηλώνει το ποσό αυτό στις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών μέσω των οποίων εισέρχεται ή εξέρχεται στην Ε.Ε.

Τονίζεται ότι ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται όχι απλά σαν ένας παρουσιαστής, αλλά και μιντιάρχης, έχοντας πλέον δικό του περιοδικό αλλά και εταιρεία παραγωγών.

Επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων η εκπομπή του στο τηλεοπτικό κανάλι που τον φιλοξενεί  «συζητήθηκε» εκτενώς εξαιτίας των καλεσμένων του.

 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κοκλώνης: Εντυπωσιακά πλάνα από την υπερπολυτελή βίλα του στα νότια προάστια

Δικηγόρος Νίκου Κοκλώνη: «Δεν έχουμε καμία σχέση με… πυραμίδες»

Πέτρος Κωστόπουλος: Ήταν 3.000 Έλληνες για Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι (video)