Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ομολόγησε τη δολοφονία η αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου: Τη μισούσα, γι’ αυτό την σκότωσα

Φαίη Μπακογιώργου

Φαίη Μπακογιώργου

Ομολογία για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου φέρεται να έδωσε η αδελφή του θύματος απολογούμενη στην 15η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία και θα κρίνει όσα είπε η 23χρονη κατηγορούμενη, καθώς φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί της δεν συνάδουν με ευρήματα της υπόθεσης.

Η αδελφή, όπως η μητέρα, αλλά και η θεωρούμενη ως βασική κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά τους, κρίθηκαν αργά το απόγευμα προφυλακιστέες μετά τις απολογίες που έδωσαν για τη φρικιαστική υπόθεση.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, η 23χρονη αδελφή του θύματος φέρεται να είπε πως ήταν αυτή που σκότωσε τη Φαίη πριν δύο χρόνια. Φέρεται επίσης να απέδωσε το έγκλημα στο μίσος που έτρεφε εναντίον της Φαίης. Η κατηγορούμενη φέρεται παράλληλα να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομολογία που έδωσε η 23χρονη φαίνεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες, αρνούμενη ότι έχει σχέση με το έγκλημα σε βάρος της κόρης της.

Στην απολογία της η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι αγαπούσε πολύ τη Φαίη αρνούμενη ότι έκανε κάτι σε βάρος της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Διαβάστε επίσης

Νέα τραγωδία: Αυτοπυροβολήθηκε 17χρονος μαθητής στα Ιωάννινα

Στη φυλακή οι 3 κατηγορούμενες για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου – Τι παραδέχθηκε η αδελφή της

Πέθανε η αδελφή του Ντόναλντ Τραμπ