Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κρήτη: Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια που είχε εξαφανιστεί από τις 7 Ιανουαρίου

ανθρώπινα οστά

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Μάγια στην Κρήτη. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σε χωριό του Ηρακλείου, μαζί με έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Creta24, την είδηση του εντοπισμού της 17χρονης επιβεβαίωσε και ο πατέρας της, που μαζί με τη μητέρα της και μέσα από βίντεο είχαν απευθύνει έκκληση στην κόρη τους να επικοινωνήσει μαζί τους.

Σύμφωνα με το cretalive, η Μάγια  εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί της ήταν ο 38χρονος άνδρας από τη Σλοβενία -γνωστός και ως «Αγκαλίτσας»- στον οποίο από την αρχή είχαν πέσει πάνω του υποψίες καθώς φέρεται να έχει μια μορφή σχέσης με την ανήλικη.

Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Κατολίσθηση στον Ισθμό Κορίνθου: Κλειστός ο σταθμός (pics)

Αναστολή συμβάσεων Ιανουαρίου: Από 19 έως 31 Ιανουαρίου οι δηλώσεις των εργαζομένων στην «ΕΡΓΑΝΗ»

Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία της Κάτιας – Δεν επιστρέφει στην παραλία (video)