Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Και τρίτο τεστ για κορονοϊό η Άνγκελα Μέρκελ – Τι έδειξε

Μέρκελ

H Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ (Angela Merkel)

Η Καγκελάριος της Γερμανίας έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλα τεστ διάγνωσης του κορονοϊού

Τρία είναι τα τεστ για τον κορονοϊό στα οποία έχει υποβληθεί συνολικά η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγνκελα Μέρκελ, με στόχο να διαπιστωθεί εάν έχει μολυνθεί από το μικρόβιο.

Όπως έκανε γνωστό, χθες, Δευτέρα, αργά το βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χώρας, το τρίτο τεστ της Μέρκελ βγήκε αρνητικό, όπως και τα προηγούμενα.

«Το τρίτο τεστ της καγκελαρίου Μέρκελ για κορονοϊό ήταν επίσης αρνητικό», δήλωσε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας πως «η καγκελάριος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της, παραμένοντας σε καραντίνα στην κατοικία της και τις επόμενες μέρες».

Υπενθυμίζεται ότι η καγκελάριος Μέρκελ είχε εμβολιαστεί κατά του πνευμονιόκοκκου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εμβόλιο το οποίο είναι πιθανό να δυσχεραίνει τη μόλυνση από τον κορονοϊό. Αργότερα, αποδείχθηκε ότι ο γιατρός της είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Η Μέρκελ μπήκε, στη συνέχεια, σε απομόνωση κατ’ οίκον και από τότε ασκεί τα καθήκοντά της μέσω βίντεο και τηλεφώνου.