Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Φρίκη με Ισπανό φοιτητή Erasmus στην Αθήνα: Σκότωσε και τεμάχισε τη μητέρα του

ισπανος-δολοφονος

Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ

Σοκ έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα που διέπραξε ο νεαρός Ισπανός Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ κατά την επιστροφή του στην Ισπανία από την Ελλάδα. Ο Γκόμεθ δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια την τεμάχισε και την τοποθέτησε μέσα σε τάπερ.

Όπως αποκαλύπτει παιδικός φίλος του δράστη στην ισπανική εφημερίδα «El Espanol», ο Γκόμεθ είχε επισκεφτεί τη χώρα μας στα πλαίσια του φοιτητικού προγράμματος Erasmus και από τότε που γύρισε στην Ισπανία η συμπεριφορά του είχε αλλάξει κατά πολύ.

«Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», δήλωσε ο φίλος του.

«Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να είχε μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Από τη στιγμή της επιστροφής του στη Μαδρίτη ο Αλμπέρτο ήταν ένας… άλλος. Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι στην πορεία των χρόνων, ο Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα για το οποίο είναι ο κύριος κατηγορούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγριογούρουνα κατέβηκαν βόλτα στη Θεσσαλονίκη (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπάντητα ερωτήματα από τις προκλήσεις περί «καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωτιά σε λεωφορείo εν κινήσει στην Αγία Παρασκευή