Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Επανεμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη – Ομιλήτρια σε εκδήλωση στην Αρκαδία (pics)

Νέα εμφάνιση έπειτα από καιρό έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή Νατάσα Παζαΐτη η οποία βρέθηκε στην Αρκαδία με αφορμή τιμητική εκδήλωση, στη μνήμη του σπουδαίου γιατρού Ιωάννη Παπαδημητρίου.

Η κα. Παζαΐτη ήταν ομιλήτρια σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τρεις μήνες μετά την μεγάλη απώλεια του Καθηγητή Ιατρικής από την Αρκαδία τον περασμένο Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωάννης Παπαδημητρίου υπήρξε πρωτοπόρος καθώς πέραν όλων των άλλων, ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε μεταμόσχευση ήπατος στην Ελλάδα.

Τιμώντας τη μνήμη του η Ένωση Τριπολιτών Αττικής, ο Δήμος Τρίπολης & ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας διοργάνωσαν εκδήλωση με ομιλήτρια τη Νατάσα Παζαΐτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της πόλης.

Την κ. Παζαΐτη καλωσόρισε ο ιατρός βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ για το επεισόδιο Τσίπρα-δημοσιογράφου: «Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba.. γελούσε ενώ χλεύαζαν τη χώρα μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Χάρης Ρώμας – Με ποιον κατεβαίνει

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αστρονομικά ποσά σε δημοπρασία αντικειμένων της Μέριλιν Μονρό – Στο σφυρί μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Ford