Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ελεύθερη η καθηγήτρια για την αποπλάνηση του μαθητή της – Της απαγορεύθηκε να πλησιάζει τον 13χρονο

Πλήρης και ασφαλής πρόσβαση στη Δικαιοσύνη

Ελεύθερη αλλά με πολύ αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της.

Σήμερα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών αποφάσισε να μην στείλει στη φυλακή την 36χρονη, όπως είχε ζητήσει η ανακρίτρια. Με βούλευμα του τάχθηκε υπέρ της άποψης που εξέφρασε η εισαγγελέας και αποφάσισε να παραμείνει ελεύθερη η καθηγήτρια με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ., απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας μαζί του (διαδικτυακής, τηλεφωνικής) καθώς και παρακολούθησή της από ψυχολόγο.

Η καθηγήτρια είχε απολογηθεί την περασμένη Παρασκευή και αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν. Τη διχογνωμία έλυσε το δικαστικό συμβούλιο.

Η ανακρίτρια είχε την άποψη πως η καθηγήτρια πρέπει να προφυλακιστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι αρκούν οι αυστηροί περιοριστικοί όροι.

Από την Παρασκευή η 35χρονη που στην απολογία της, είχε δηλώσει μετανιωμένη ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια και τον μαθητή για την αναστάτωση που τους προκάλεσε, βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε μήνυση στον Δήμο Διονύσου – «Άφησαν 250χιλ. οικογένειες στο έλεος του Θεού»

Το ΣΕΗ παραδίδει στον εισαγγελέα όλες τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης

Me too στη Σχολή του Εθνικού Θέατρου, ο Λιβαθινός, η Καρύδη, η Ζέτα…