Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Στη φυλακή ο παιδοκτόνος – Tι είχε καταγγείλει η Αγγελική πριν από 1 χρόνο

Αστυνομία

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο πατέρας της άγρια δολοφονημένης Αγγελικής καθώς ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα της Κέρκυρας.

Ο πατέρας της Αγγελικής παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και ανέλαβε την ακέραιη ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία της κόρης του ενώ υποστήριξε ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ο καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος φέρεται να δήλωσε μεταμελημένος ενώ υποστήριξε ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του. Ο δράστης υποστήριξε ότι θόλωσε και δεν έλεγχε τις πράξεις του. Ο κατηγορούμενος επίσης αιτήθηκε ψυχιατρική εξέταση για να διερευνηθεί η ψυχική και πνευματική του υγεία.Τελικά οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να λάβει τον δρόμο για τη φυλακή.

 Η καταγγελία

Πριν από έναν χρόνο το θύμα είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 52χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνήγορος Μανιαδάκη: Οι καταθέσεις του για τη Novartis πρέπει να μπουν στο αρχείο