Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Αυτός είναι ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο (pic)

Ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος είναι ο 33χρονος που την Παρασκευή αποπειράθηκε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να διαφύγει από το κοσμηματοπωλείο περνώντας από τη τζαμαρία του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζαχαρίας ήταν γνωστός ακτιβιστής της  ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Ήταν ομοφυλόφιλος και στήριζε οργανώσεις που ασχολούνται με τα δικαιώματα οροθετικών ανθρώπων.

Σχετική ανάρτηση για τον θάνατό του έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Τι λέει ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη

Στο μεταξύ κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, έπειτα από τον θάνατο 33χρονου επίδοξου ληστή.

Ο δικηγόρος του συλληφθέντα Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή