ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

REBUILDING GREECE:
Η ΕΛΛΑΔΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Το mononews.gr είναι ο αξιόπιστος οδηγός σας για την νέα εποχή. Μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ τη σωστή και αντικειμενική οικονομική δημοσιογραφία.
Το mononews.gr θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες μία μεγάλη έρευνα με τίτλο «Rebuilding Greece: Η Ελλάδα 5 χρόνια μετά».
Και έχει καλέσει 35 Έλληνες ηγέτες από την πολιτική και την επιχειρηματικότητα να εξηγήσουν πώς ονειρεύονται την Ελλάδα σε 5 χρόνια από σήμερα.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ

Το mononews.gr πιστεύει ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί από εδώ και στο εξής πρέπει να βάλουν τη σφραγίδα τους  στην νέα εποχή.
Η σωστή επιχειρηματικότητα θα δημιουργήσει περισσότερο πλούτο και περισσότερες θέσεις εργασίας. Πλούτο που, με τη σειρά του, θα οδηγήσει σε αύξηση των μισθών, με αποτέλεσμα όλοι μας να πληρώνουμε και περισσότερους φόρους.
Το mononews.gr πιστεύει στον ελεύθερο επιχειρηματικό καπιταλισμό και θεωρεί ότι η Ελλάδα σε 5 χρόνια πρέπει να έχει αλλάξει ριζικά.
Όλοι μας πρέπει να οραματιστούμε μια Ελλάδα διαφορετική από τη σημερινή, έτσι ώστε μεταξύ άλλων να πείσουμε τους 350.000 Έλληνες του εξωτερικού να επιστρέψουν στην χώρα μας για να εργαστούν.
Για αυτό τον λόγο «ανακρίνουμε» 35 πολιτικούς και επιχειρηματίες στο πλαίσιο ενός μεγάλου αφιερώματος που θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου με τίτλο «Rebuilding Greece: Η Ελλάδα 5 χρόνια μετά». Ένα αφιέρωμα που θα διαρκέσει πάνω από ένα μήνα.
Και δεν θα είναι το πρώτο. Θα ακολουθήσουν και τα επόμενα εντός του 2020.
Ήλθε η ώρα για ολική επαναφορά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
Εκδότης mononews.gr

It's Time To Act. Το όραμα του mononews για τη νέα εποχή

Ξαναχτίζοντας την Ελλάδα

Στέφανος Τζανάκης
Αρθρογράφος mononews.gr

Η Ελλάδα που ονειρευόμαστε

Ελένη Κρίτσαλου
Editor-in-Chief mononews.gr

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: