Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Πασχαλινές προσφορές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Προσφορές σε μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας θα βρουν και φέτος το Πάσχα οι καταναλωτές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το e-shop www.germanos.gr, ενώ με τις αγορές τους μπορούν να κερδίσουν προηγμένα δώρα τεχνολογίας.

Μέχρι και τις 23 Απριλίου, όσοι βρεθούν στον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην καρδιά της τεχνολογίας, μπορούν να αποκτήσουν σε μοναδικές τιμές και έως 36 άτοκες δόσεις, αγαπημένα Smartphones, Τablets, Αξεσουάρ, Smart gadgets, αλλά και Games, Τηλεοράσεις και Laptops, επιλέγοντας αυτό που τους ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία. Επίσης, με τις αγορές συγκεκριμένων προϊόντων, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δώρα αξίας έως 99,90€.

Ενδεικτικά, στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν:

4G & 4G+ Smartphones:

Tablets:

Laptops:

Φθηνότερα θα βρουν οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ και Aξεσουάρ, Smart Gadgets και Action Cameras όπως:

Στις Τηλεοράσεις, οι καταναλωτές θα βρουν την Smart TV SAMSUNG UEK5500 49″ από 599€ στα 499€ και 55″ από 749€ στα 599€. Παράλληλα, εάν κάνουν νέα συνδρομή COSMOTE ΤV, μπορούν να αποκτήσουν την τηλεόραση με επιπλέον όφελος 60€.

Σημαντικές είναι οι προσφορές και στο Gaming σε κονσόλες και τίτλους παιχνιδιών, όπως:

Ιδιαίτερα προνομιακές είναι οι τιμές και στις συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, όπως το ασύρματο τηλέφωνο Gigaset A116 με μόλις 14,90€.

Οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορούν να βοηθήσουν τους καταναλωτές να επιλέξουν την συσκευή που τους ταιριάζει αλλά και να την σετάρουν ώστε να αξιοποιήσουν αμέσως όλες τις δυνατότητες της νέας τους συσκευής.

Τέλος, φέτος το Πάσχα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κάνοντας τις αγορές τους με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Eurobank, οι καταναλωτές κερδίζουν 10% €πιστροφή με την εφαρμογή €πιστροφή App.

Δείτε όλες τις εκπτώσεις