Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Η Wilson επιστρέφει στα παρκέ ως η επίσημη μπάλα του NBA

To ΝΒΑ (National Basketball Association) και η εταιρεία Wilson Sporting Goods Co. προχώρησαν σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που αφορά όλους τους λάτρεις του μπάσκετ. Συγκεκριμένα, η Wilson μπάλα μπάσκετ επιστρέφει ως επίσημη μπάλα στο NBA, στο WNBA (Women’s National Basketball Association), στο NBA G League, στο NBA 2K League και στο Basketball Africa League (BAL).

Πάνω στην ώρα για την 75η επέτειο του Αμερικανικού Πρωταθλήματος, η επιστροφή της Wilson σηματοδοτεί και την επιστροφή στις ρίζες, όπως και την αρχή ενός νέου κεφαλαίου κυριαρχίας της εταιρείας στον χώρο των παρκέ, από τη σεζόν 2021-2022.

Για την ιστορία, η Wilson ήταν ο επίσημος προμηθευτής για τις μπάλες του NBA για 37 σεζόν, που χρονολογούνται από όταν η διάσημη εταιρία κατασκεύασε τις πρώτες επίσημες μπάλες του NBA το 1946.

Η Wilson και το NBA μοιράζονται την ίδια επιθυμία να αναδείξουν το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο! Η δέσμευση της εταιρείας σε αυτή την αποστολή έχει βάλει τις μπάλες μπάσκετ Wilson στα σπίτια, στους δρόμους και στα πάρκα κάθε ηπείρου. Για το λόγο αυτό, η Wilson Evolution είναι η #1 μπάλα μπάσκετ στην Αμερική την οποία επιλέγουν οι λάτρεις του αθλήματος και ομοίως, η Wilson FIBA 3×3 βρίσκεται στο προσκήνιο σε διεθνές επίπεδο.

Και τώρα η Wilson βάζει τις μπάλες μπάσκετ στα χέρια των μεγαλύτερων διεθνών παικτών, εδραιώνοντας τη Wilson ως την καλύτερη μπάλα μπάσκετ. Μαζί, η Wilson και το NBA έχουν ως κοινό στόχο να κινητοποιήσουν τους παίκτες και τους οπαδούς, ώστε να καινοτομήσουν εξελίσσοντας το παιχνίδι και δημιουργώντας νέες ιστορίες για το αγαπημένο τους άθλημα.