Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γιόρτασαν την Εθνική τους Εορτή στο Ζάππειο Μέγαρο

Χριστίνα Μπάτλερ, Ρένα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Βάγενα, Πρόεδρος του Ζάππειου

Το βράδυ της Πέμπτης, η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γιόρτασε την 52η επέτειο από την ίδρυση των Εμιράτων με μια εντυπωσιακή δεξίωση στους χώρους του Ζαππείου.

Επι της υποδοχής ο Πρέσβης , κ. Sulaiman Almazroui μαζί με την σύζυγό του και το προσωπικό της πρεσβείας δεχόταν τις ευχές των δεκάδων καλεσμένων του.

Χριστίνα Μπάτλερ, η σύζυγος του πρέσβη της Μαλαισίας στο Βουκουρέστι, Ρένα Παπαδοπούλου, Rose Chizy

Μετά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών, ο πρέσβης απηύθυνε λόγο στους παρευρισκόμενους ενώ στη συνέχεια μίλησε η Επίσημη Καλεσμένη της δεξίωσης κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος
Επι της υποδομής οι Αρχηγοί των Εμιράτων

Η φετινή δεξίωση είχε ιδιαίτερη σημασία αφού σε λίγες μέρες ξεκινάει στο Dubai,  το COP 28,  η Παγκόσμια Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή.

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ένα βίντεο με την ιστορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ οι δύο αεροπορικές Εταιρείες των Εμιράτων, η  Emirates και η  Etihad, προσέφεραν  με κλήρωση  εισιτήρια σε μερικούς τυχερούς από τους παρεβρισκομένους.

Οι καλεσμένοι “καθίσαν” σε χαμηλούς καναπέδες

Και ο πλουσιότατος μπουφές με τις τοπικές νοστιμιές  τιμήθηκε δεόντως.

Ο μπουφές με το τσάι

Διαβάστε επίσης

Zeus+Δione: Ένα γούρι από το Α ως το Ω

Γιορτή για την Globus Maritime στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

«Η μοναξιά του ενός» γέμισε το Ινστιτούτο Γκαίτε