Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τσίπρας για Τόλκα – Μωραΐτη: Έβαλα και θρησκευόμενους στην κυβέρνηση!

Με τους Θάνο Μωραΐτη και Άγγελο Τόλκα να επιλέγουν τον θρησκευτικό όρκο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αστειεύεται πως πλέον «έβαλε και θρησκευόμενους» στην κυβέρνησή του, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η ορκωμοσία των νέων μελών του υπουργικού Συμβολίου.

Πρώτα ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο από τον Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη, οι κ.κ. Θάνος Μωραϊτης ως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο ‘Αγγελος Τόλκας, ως Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και στη συνέχεια με πολιτικό όρκο ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, ως νέος Υπουργός Εξωτερικών, η κα Αθανασία Αναγνωστοπούλου, ως Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, η κα Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ως Υφυπουργός Εσωτερικών και ο κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας, ως Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και ακολούθησε χαλαρή συζήτηση μεταξύ του Πρωθυπουργού και των νέων Υφυπουργών, οι οποίοι συνοδεύονταν από μέλη των οικογενειών τους και στενούς τους συνεργάτες.

Άγγελος Τόλκας: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού

«Τιμητική» χαρακτήρισε την πρόταση του πρωθυπουργού, ο νέος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Άγγελος Τόλκας, σε δηλώσεις του προς στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας.

Ο κ. Τόλκας είπε ότι το πόστο που αναλαμβάνει είναι κρίσιμο για την Ελλάδα και χρειάζεται τη μέγιστη εθνική συναίνεση, ομοψυχία και ανθρωπιά.

«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ενδυναμώσουμε τη χώρα μας στη διεθνή προοπτική της και να στηρίξουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν» τόνισε ο κ. Τόλκας και πρόσθεσε: «Είναι ανάγκη όλα αυτά να γίνουν με προοδευτικό και θετικό πρόσημο, που θα δώσει απαντήσεις στα σύγχρονα προβλήματα της χώρας».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού, απάντησε ότι θα έχουν καιρό να τα πουν, καθώς σήμερα, είναι άλλες οι προτεραιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα «χαρακώματα» ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ: Ο «προβοκάτορας» Βερναρδάκης και οι δικαιολογίες Μωραΐτη για την «κωλοτούμπα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «53» βάλλουν κατά Τσίπρα με αφορμή την υπουργοποίηση Μωραΐτη-Τόλκα