Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς Ενέργειας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για τον East Med

Σε μια περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται με στόχευση πλέον προς την ανατολική Μεσόγειο, η τριμερής συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ παραμένει προσηλωμένη προς την επίτευξη των στόχων της για την κατασκευή του αγωγού EastMed.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης θα συμμετάσχει αύριο, Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 17.30 σε διαδικτυακή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «O East Med, η τριμερής συνεργασία (Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ) και ο ρόλος της στην περιφερειακή ενεργειακή ασφάλεια και οικονομική συνεργασία την εποχή του COVID-19 και εφεξής».

Η ψηφιακή εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και θα συμμετέχουν –μεταξύ άλλων- οι υπουργοί Ενέργειας Κύπρου και Ισραήλ κ.κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και Yuval Steinitz και ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Ενέργειας κ. Francis Fannon.