Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τα πρώτα ταξίδια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό και η ΔΕΘ

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός

Επιστροφή στην κανονικότητα για την κυβέρνηση από την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου, η οποία ούτως ή άλλως διακόπηκε για τον πρωθυπουργό και τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια.

Στο επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει και τα πρώτα του επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό. Μετά την επίσκεψη στην Κύπρο, καθιερωμένο πρώτο ταξίδι για κάθε νέο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί το Βερολίνο έπειτα από πρόσκληση της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Πριν από την συνάντηση με την κ. Μέρκελ, στο Βερολίνο, στις 29 Αυγούστου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Στις 2-3 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Χάγη, όπου θα συναντηθεί με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε.

Μετά τις πρώτες διεθνείς επαφές του, ακολουθεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 7 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα και τους στόχους για το 2020.

Την επομένη, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.