Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Τουρκικά media: Στην Αθήνα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου

Εμπρηστικός Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες είναι κομπλεξικοί

Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας

Την Ελλάδα θα επισκεφτεί την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Μαΐου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της YeniSafak, ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα έρθει στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα 31 Μαΐου προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Νίκο Δένδια.

Η συνάντηση Τσαβούσογλου – Δένδια, είναι όπως γράφει η εφημερίδα μια προετοιμασία για τη συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή», πιθανό είναι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, να μεταβεί στα Χανιά και να έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Θυμίζουμε άλλωστε ότι και ο Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία, συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε ακόμη:

Βαριές κυρώσεις της ΕΕ στο Μινσκ: Κλείνει τον εναέριο χώρο της σε αεροσκάφη της Λευκορωσίας – Καταδίκη και από ΗΠΑ

Bloomberg: Ένας Έλληνας κατέβηκε από το αεροπλάνο μαζί με τον Προτάσεβιτς στο Μινσκ