Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ανησυχία Αλέξη Τσίπρα για την ένταση στο ΣΥΡΙΖΑ – Συνάντηση με Κασσελάκη

Στέφανος Κασσελάκης, Αλέξης Τσίπρας, ο νυν και ο πρώην

Στέφανος Κασσελάκης, Αλέξης Τσίπρας

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, είχε ο διάδοχός του στην ηγεσία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Τετάρτης μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Λίγα 24ωρα μετά την θυελλώδη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον διάδοχό του στην ηγεσία του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Φαίνεται, ότι η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη και κυρίως η κριτική του στο “μαξιλάρι” των 37 δισ. που άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα, έκαναν τον πρώην πρωθυπουργό να αλλάξει άποψη και να συναντηθεί μαζί του.

Πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό ανέφεραν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.

Στη συνάντηση  ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Να σημειωθεί ότι πολλές συζητήσεις προκάλεσε και η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη το βράδυ της Δευτέρας την οποία προσπάθησε να υποβαθμίσει ο πρώην πρωθυπουργός, ωστόσο υπάρχουν πολλά σενάρια για τον λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια

Γιάννης Κούστας: Τα 80 εκατ. ευρώ σε μερίσματα, τα 10 νέα πλοία και η… αγωνία για τις Σπέτσες

Δημήτρης Βίτσας: Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα του νέου κόμματος