Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στο στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων οι 7 Αλβανοί νεοσύλλεκτοι με εντολή Καμμένου

Αλβανοί

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή να παραπεμφθούν στο στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων οι 7 νεοσύλλεκτοι από την Αλβανία που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό – δηλαδή το κατεξοχήν σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτικού επεκτατικού μεγαλοϊδεατισμού – στο στρατόπεδο Μεσολογγίου.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν κατά πάσα πιθανότητα είναι προσβολή στρατού σε βαθμό πλημμελήματος, η οποία προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι 7 νεοσύλλεκτοι φαντάροι έβγαλαν την επίμαχη φωτογραφία χρησιμοποιώντας κινητό που έβαλαν λαθραία στο στρατόπεδο – καθότι απαγορεύονται ρητά κινητά με ενσωματωμένη κάμερα.

Οι 7 νεοσύλλεκτοι δεν έχουν ορκιστεί ακόμη – καθώς η ορκωμοσία τους είναι προγραμματισμένη για τις 2 Φεβρουαρίου – δεν τους έχουν ανατεθεί ειδικότητες και δεν έχουν πάρει μεταθέσεις όμως εμπίπτουν κανονικά στον στρατιωτικό νόμο.

Πρόκειται να υπηρετήσουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, με σκοπό αφενός να αποτραπεί η εκδήλωση παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και αφετέρου η δημιουργία επικίνδυνων θυλάκων εντός του ελλαδικού χώρου οι οποίοι θα ασκούσαν προπαγάνδα υπέρ απαράδεκτων εδαφικών διεκδικήσεων εκ μέρους της Αλβανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ‘Εξαλλος ο Καμμένος: «Αυστηρές κυρώσεις σε όσους σχημάτισαν τον αλβανικό αετό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Μόρια: Νεκρός πρόσφυγας από αναθυμιάσεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζορτζ Σόρος κατά πάντων: Απατεώνας ο Τραμπ, απειλή ο Πούτιν, καταστροφική η Μέρκελ