Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

«Είναι πολλά τα λεφτά της… ασφάλειας ζωής»: Αυτό ήταν το κίνητρο της Φρανσουάζ Αμοιρίδη;

Υπόθεση Αμοιρίδη: 31 χρόνια κάθειρξη στη σύζυγο του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία για τη δολοφονία του

Βραζιλία Φρανσουάζ Αμοιρίδη

Μια νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, καθώς οι αρχές εξετάζουν τα στοιχεία της περιουσίας που είχε αποκτήσει ο Κυριάκος Αμοιρίδης.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μέσα, οι Βραζιλιάνοι και Έλληνες αστυνομικοί που πραγματοποιούν κοινή έρευνα θεωρούν πως το κίνητρο της δολοφονίας του πρέσβη θα μπορούσε να ήταν οικονομικό, καθώς ο Κυριάκος Αμοιρίδης πιθανότατα είχε συνάψει κάποιου είδος ασφάλεια ζωής ή κάποια διαθήκη με την οποία διασφάλιζε την οικογένειά του σε περίπτωση θανάτου του. Και αυτό ήταν κάτι που γνώριζε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, θεωρούν οι Αρχές.

Όπως λέει ο βραζιλιάνος επικεφαλής των ερευνών Evaristo Magalhães η Φρανσουάζ και ο βραζιλιάνος αστυνομικός είχαν στόχο «να βάλουν χέρι τα χρήματα και να ζήσουν μια καλή ζωή».

Κατά την εκτίμησή του τα χρήματα που υποσχέθηκε η Φρανσουάζ στον ανιψιό του εραστή της, τον Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ο οποίος με την κατάθεσή του «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι, θα προέρχονταν από αυτή την διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής. Αυτός άλλωστε ίσως είναι και ο λόγος που η Φρανσουάζ είχε πει στον ανηψιό του δολοφόνου ότι θα του έδινε τα χρήματα – 80.000 δολάρια – ένα μήνα μετά το έγκλημα.

Από την περασμένη Παρασκευή η Φρανσουάζ, ο εραστής της Sérgio Gomes Moreira Filho και ο Eduardo, κρατούνται προσωρινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ψάχνουν οικονομικό κίνητρο στην εκτέλεση του πρέσβη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πίσω από την δολοφονία του πρέσβη – Το μυστικό με τη μάνα, η κόρη και η θυρίδα με το χρυσό στην Αθήνα…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φρανσουάζ: «Δεν φταίω εγώ. Φταίει ο εραστής μου, αυτός ζήλευε τον άνδρα μου»