Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πίσω από την δολοφονία του Αμοιρίδη – Το μυστικό με τη μάνα, η κόρη και η θυρίδα με το χρυσό στην Αθήνα…

0

Όσο περνούν οι ημέρες, όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πίσω από την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Freddo, ο Κυριάκος Αμοιρίδης δεν είχε πει ποτέ στην 95χρονη μητέρα του που ζει στην βόρεια Ελλάδα ότι είχε αποκτήσει μια κόρη με την Φρανσουάζ κι αυτό γιατί πιθανότατα γνώριζε ότι δεν είναι το βιολογικό του παιδί. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι είχαν έρθει οικογενειακώς στην Ελλάδα και είχαν μείνει στην Κυψέλη η μητέρα του πρέσβη δεν είχε μάθει ποτέ για την ύπαρξη του παιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί της. Ομως ανησυχεί αφού συνηθίζουν να μιλούν κάθε δυο τρεις ημέρες στο τηλέφωνο.

Υπάρχει και ακόμη μια παράμετρος… Η μυστηριώδης θυρίδα…

Πιο συγκεκριμένα, στενός φίλος του Κυριάκου Αμοιρίδη, δήλωσε στην Freddo ότι ο δολοφονημένος πρέσβης έχει στην Ελλάδα τραπεζική θυρίδα στην οποία διατηρούσε ως κόρην οφθαλμού συμβόλαια και κάποιες οικονομίες του…. Το θέμα είναι, γνώριζε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη την ύπαρξη της θυρίδας; Και αν ναι, ήταν πληρεξούσια; Και ήταν εκείνη πληρεξούσια ή κάποιος άλλος; Και αυτός ο άλλος επισκέφθηκε την θυρίδα πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του πρέσβη;

Τώρα πάντως οι αστυνομικοί στην Αθήνα καλούνται να βρουν σε ποια τράπεζα είχε φυλαγμένα ο πρέσβης κειμήλια αλλά και χρυσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here