Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πάγκαλος: Ερντογάν και Καμμένος έχουν το ίδιο ψώνιο

Θεόδωρος Πάγκαλος

Θεόδωρος Πάγκαλος

Αντίθετος με την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς όπως υποστήριξε: «να είναι το διεθνές κλίμα περί την Τουρκία ευνοϊκότερο για την ίδια και επομένως και για εμάς».

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, σε ερώτηση για το τι θέματα μπορεί να θέσει και τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, απάντησε: «Δεν έχει θέματα η Ελλάδα. Το θέμα της Ελλάδας είναι ένα, να μας αφήσει ήσυχους η Τουρκία, να μην μας ενοχλεί».

«Η Τουρκία πριν από λίγα χρόνια δεν έθετε θέμα Θράκης, τώρα θα θέσει θέμα Θράκης και θα πάει εκεί ο Ερντογάν. Για πρώτη φορά ένας πρόεδρος της Τουρκίας πάει στη Θράκη», τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Τουλάχιστον, θα μπορούσαμε να τον στείλουμε πρώτα στη Θράκη και να έρθει μετά στην Αθήνα, ώστε να του πούμε “αρρώστησε ο Τσίπρας, ματαιώνεται η υπόλοιπη επίσκεψη και αναβέλλεται για αργότερα”, αναλόγως με το τι θα είχε γίνει στη Θράκη», σχολίασε ο πρώην υπουργός. Μάλιστα, δήλωσε βέβαιος πως ο Τούρκος πρόεδρος θα ασχημονήσει. «Μα, δεν μπορεί να μην ασχημονήσει, είναι ο πρόεδρός τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι αδιάλλακτοι τουρκόφωνοι και τουρκίζοντες μουσουλμάνοι της Θράκης θα πανηγυρίσουν σαν να έμπαινε ένας Έλληνας απελευθερωτής στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Πάγκαλος και συνέχισε, αναφερόμενος στον Τούρκο πρόεδρο: «Αυτός ο άνθρωπος έχει ψώνιο, ανάλογο με τον Πάνο Καμμένο, ντύνεται, τον υποδέχονται φρουρές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση κατά της πώλησης της ΔΕΗ (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικός Αρκάς: Πώς σχολίασε το κλείσιμο της αξιολόγησης (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση ProRata: Στις 8,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ