Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

«Τέλος εποχής» και επίσημα για τον Ψυχάρη: Δεν εμφανίζεται πλέον ως εκδότης στα «Νέα»

Ψυχάρης

Ήρθε και επίσημα το «τέλος εποχής» για τον Σταύρο Ψυχάρη, τον επί τρεις δεκαετίες και ισχυρό άνδρα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) ο οποίος απώλεσε μαζί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και τον τίτλο του εκδότη.

Η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε σήμερα, Σάββατο, με ταυτότητα στην οποία για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια στη θέση του εκδότη δεν υπάρχει το όνομα του κ. Ψυχάρη, αλλά η εταιρία ΔΟΛ Α.Ε, η οποία με δικαστική απόφαση, έχει περάσει στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας.

Ο κ. Ψυχάρης, αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες όταν εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό ο εκκαθαριστής και κατείχε τον τίτλο του εκδότη στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ από το 1984, όπως αναφέρεται στην ταυτότητα, στην οποία περιλαμβάνεται μαζί με τους Δημήτριο Λαμπράκη (1931 – 1957) και Χρήστο Λαμπράκη (1984-2017).

Στην διεύθυνση της εφημερίδας παραμένει ο Παναγιώτης Λάμψιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηλίας Μπίσιας: Η Ελβετία απορρίπτει αιτήματα συνδρομής με στοιχεία από τη Λίστα Lagarde

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να μην παριστάνει ότι κόπτεται για τη νομιμότητα στην πώληση της ΔΕΗ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άδωνις Γεωργιάδης: Λόγω της Κυβέρνησης και Καμμένου θα είμαστε κατά 27 εκατ ευρώ φτωχότεροι (video)