Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συμβασιούχοι: Σε ποιους δήμους ξεκίνησαν οι απολύσεις

ΟΤΑ

Οι πρώτες απολύσεις συμβασιούχων σε αρκετούς δήμους της χώρας, είναι ήδη γεγονός,  όπως μαρτυράει το site του Ριζοσπάστη.

Οι δήμοι που έκαναν την αρχή είναι οι εξής: Ρόδου, Αθήνας, Συκεών – Νεάπολης, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αγίας Παρασκευής, Αλεξάνδρειας, Καρπάθου, Ραφήνας. Βέβαια και στην Βόρεια Ελλάδα έγινε κάτι ανάλογο. Την αρχή την έκανε ο δήμος Νάπολης-Συκεών που ανακοίνωσε, στις 30 Ιουνίου, την απόλυση 35 συμβασιούχων της καθαριότητας.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή, έχει ήδη προκαλέσει την κινητοποίηση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, όπου μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, συγκεντρώθηκαν για διαμαρτυρία στο δημαρχείο.

Δεν κατάφεραν, όμως, να μιλήσουν με την δήμαρχο της περιοχής λόγω της απουσίας της και θα επιχειρήσουν και πάλι να την συναντήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκληροί διάλογοι στη Βουλή: Μητσοτάκης-Ελάτε να κάνουμε εξεταστική για τον Καμμένο. Nα φύγετε κ. Τσίπρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννουσάκης: Κινδυνεύει η ζωή μου μέσα στη φυλακή. Όλος ο διάλογος με τον Πρόεδρο του δικαστηρίου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι σάλπιγγες του πολέμου ήχησαν – Το σχέδιο Μητσοτάκη, η άμυνα Τσίπρα και η «αχίλλειος πτέρνα»