Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Πλήθος εφοπλιστικού κόσμου στο “ύστατο χαίρε” για τον Αλέξανδρο Γουλανδρή (pics)

Γουλανδρής

Μέσα σε πλήθος κόσμου κηδεύτηκε την Τετάρτη, εκτός από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο πάλαι ποτέ καταξιωμένος εφοπλιστής, Αλέξανδρος Γουλανδρής, που “έφυγε” από τη ζωή στην ηλικία των 91 ετών, λίγες εβδομάδες μετά τον χαμό της γυναίκας του.

Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι και εκεί βρέθηκαν πολλοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του μεγάλου εφοπλιστή. Η κηδεία, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

Βρέθηκαν για τελευταία φορά κοντά του εφοπλιστές από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, Έλληνες επιχειρηματίες, η βασίλισσα Ισπανίας Σοφία, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όπως και πολιτικοί. Εκεί ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουπλής, η πριγκίπισσα της Σερβίας Αικατερίνη και η Λούκα Κατσέλη.

Φυσικά, σχεδόν όλοι οι συγγενείς και φίλοι έδωσαν το “παρών” στην κηδεία, ερχόμενοι μάλιστα αρκετοί από Λονδίνο και Νέα Υόρκη: η Εύη Γουλανδρή Σωσσίδη, η Κατερίνα Γουλανδρή Καϊρη, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός, ο Πέτρος Γουλανδρής, η Αλίκη Γουλανδρή, ο Γιώργος-Μιχάλης Γουλανδρής. Επίσης ήταν ο εφοπλιστής Ευθυμίου, ο Αλέξανδρος Εμπειρίκος, ο Σπύρος Πολέμης, ο Λεωνίδας Πολέμης, η Αλεξάνδρα Καρρά, ο Απόστολος Δοξιάδης, ο συγγραφέας Μανώλης Τσακίρης αλλά και ο Γιώργος με τη Λίντα Λιβανού.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον γιο του Παύλο
Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του Τατιάνα
Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη
Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής
Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία
Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός
Ο εφοπλιστής Νίκος Ευθυμίου

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης/protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «επέστρεψε» στην Κρήτη – Αύριο η ταφή του τέως πρωθυπουργού (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Αλ. Τσίπρα στην κηδεία του Κων. Μητσοτάκη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπαδήμος: «Πίστευα ότι η αλληλογραφία είχε ελεγχθεί όπως κάθε φορά»