Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε η Μέρκελ – Τις πέταξαν ντομάτες (video)

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ (Φωτογραφία: Eurokinissi)

Επίθεση …με ντομάτες δέχτηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη, η καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ.

Το κατακόκκινο σακάκι της Μέρκελ δέχθηκε μερικές πιτσιλιές. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, διατήρησε την ψυχραιμία της, κοίταξε χαμογελαστή την ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και αμέσως μετά έσπευσε να συνδράμει μια δημοσιογράφο που την πήραν τα σκάγια. Η Καγκελάριος της προσέφερε ευγενικά ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει την λευκή της μπλούζα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από τη Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της. Η δεύτερη ντομάτα έχασε εντελώς το στόχο της. Επισήμως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι ενώ οι δύο ντομάτες ήρθαν από διαφορετικά σημεία, είχαν στόχο τη Μέρκελ.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» διερωτάται «ποιος σκέφτηκε να πετάξει ντομάτες στη Μέρκελ, η οποία, όλως τυχαίως φορούσε χθες ένα σακάκι στο χρώμα του λαχανικού; Πιθανότατα κάποιος που δεν ασπάζεται τις ιδέες της αλλά εμπνεύστηκε από το σακάκι της, ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην πολιτική που ακολουθεί η Γερμανίδα καγκελάριος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακόμα έναν νόμο του Ομπάμα θα επιχειρήσει να ακυρώσει ο Τραμπ – Αναμένονται νέες αντιδράσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Υπ. Δικαιοσύνης: Ουδεμία απόδειξη ότι ο Ομπάμα υπέκλεπτε συνομιλίες του Τραμπ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
Ντόναλντ Τραμπ: Απειλές για διακοπή του εμπορίου με την Κίνα και όποια χώρα συνεργάζεται με τη Βόρεια Κορέα