Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Νέος τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός

Διονύσης Καλαματιανός, ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Διονύσης Καλαματιανός, ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Διονύσης Καλαματιανός.

«Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την αναπληρώτρια τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά», τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Επίσης ορίστηκε αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Διονύσης Καλαματιανός διαδέχεται την Αθηνά Λινού, η οποία ανακοίνωσε την παραίτησή της από τον Τομέα και μάλιστα, όπως δήλωσε, δεν βρίσκεται στην θέση εδώ και 3 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Οριστική διαγραφή από τον ΔΣΑ αποφάσισε και το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο

ΣΥΡΙΖΑ: Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός των σούπερ μάρκετ και των μεγάλων συμφερόντων