Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νέα επίθεση Δ. Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κουλή» η δήλωση Κούλογλου

Δημήτρης Καμμένος

Δριμύτατη επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας τη θέση του ότι «μετά τον Αύγουστο που τελειώνει το μνημόνιο» χωρίζουν οι δρόμοι των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Μιλώντας, στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος έφθασε στο σημείο να κάνει λογοπαίγνια με το επώνυμο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και χαρακτήρισε «κουλή» τη δήλωσή του περί τέλους του γάμου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το τέλος του Μνημονίου το προσεχές καλοκαίρι. «Τι εννοεί δηλαδή, ότι θα πάμε σε εκλογές τον Αύγουστο;» διερωτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα να συνετίσει τον ευρωβουλευτή του καθώς τέτοιες δηλώσεις του «δημιουργούν πρόβλημα στην οικονομία».

Ο κ. Καμμένος διαμαρτυρήθηκε γενικά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν τη δυσφορία τους με τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. «Αν νιώθεις εξαναγκασμένος σε μια σχέση, έχεις δύο δρόμους, ή σηκώνεσαι και φεύγεις, ή όπως το λέει και ο λαός “σκας και κολυμπάς”» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κούλογλου «καρφώνει» τον Στουρνάρα σε Ντράγκι για Novartis: «Διαφυλάξτε το κύρος σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για τον Δημήτρη Καμμένο – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκοπιανό: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν είδε καν τον Κοτζιά. Το παρασκήνιο