Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ναυάγιο στην προσπάθεια για κοινό μέτωπο στα δεξιά της ΝΔ: «Στα μαχαίρια» Κυριάκος Βελόπουλος και Φαήλος Κρανιδιώτης

Κυριάκος Βελόπουλος (Α) - Φαήλος Κρανιδιώτης

Κυριάκος Βελόπουλος (Α) - Φαήλος Κρανιδιώτης

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η προσπάθεια για δημιουργία κοινού μετώπου από πολιτικές παρατάξεις που βρίσκονται στον χώρο μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής. Ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία για σύμπραξη με τη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη, με τον τελευταίο να δηλώνει η παράταξή του θα κατέβει αυτόνομη πλέον στις επόμενες εκλογές.

Ο Κ. Βελόπουλος φάνηκε, όπως τον κατηγόρησε ο κ. Κρανιδιώτης, ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων, αλλά την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς στην Ελληνική Λύση. «Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο News24/7 ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αφήνοντας αιχμές για «υπόγεια συμφωνία» του Κ. Βελόπουλου με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Φ. Κρανιδιώτης σημείωσε ότι «Η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές» και αποκλείει συνεργασία με τους Δημήτρη Καμμένο και Γιώργο Καρατζαφέρη.