Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον CEO της Reggeborgh, Χένρι Χόλτερμαν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον CEO της Reggeborgh, Χένρι Χόλτερμαν

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα ο Χένρι Χόλτερμαν, CEO του ολλανδικού ομίλου Reggeborgh, βασικός μέτοχος με ποσοστό γύρω στο 30% στην Ελλάκτωρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και ειδικότερα για τις δυνατότητες κλάδων αιχμής, όπως η ενέργεια και οι κατασκευές όπου δραστηριοποιείται η Ελλάκτωρ.

Κατά καιρούς ο κ. Χόλτερμαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για άλλες επενδύσεις, μεταξύ άλλων και για τον τραπεζικό τομέα.

Σε ανακοίνωση της η Reggeborgh αναφέρει: 

Σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο CEO της Reggeborgh Invest B.V. κ. Χένρι Χόλτερμαν.
Θέματα της συζήτησης ήταν οι νέες επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα, και στις οποίες ο Όμιλος Reggeborgh δηλώνει παρών.
Είναι πλήρως αντίθετα με την πραγματικότητα και ανάξια σοβαρού σχολιασμού μεμονωμένα διαδικτυακά σχόλια περί συζήτησης θεμάτων της εταιρικής μειοψηφίας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Διαβάστε ακόμη: