Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Μητσοτάκης για εμβολιασμούς: Θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω

Μητσοτάκης για εμβολιασμούς: Θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω

(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, μία από τις μεγαλύτερες βυζαντινές εκκλησίες της Ελλάδας, στην Χριστιανούπολη, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τη Μεσσηνία και την Αρκαδία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να είναι υποχρεωτικός.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία και σε συζήτηση με πολίτες, αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών.

Συγκεκριμένα είπε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών ενώ ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να είναι υποχρεωτικός.

Διαβάστε επίσης

Πελώνη: Επείγει ο εμβολιασμός των νέων μας – Αποτελούν τον κύριο όγκο των νέων κρουσμάτων