Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μεϊμαράκης: Αν η διαφορά είναι μεγάλη υπέρ της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, η κυβέρνηση δεν στέκει

Βαγγέλης Μεϊμάρακης

Την άποψη ότι «η κυβέρνηση δεν στέκει» εάν το βράδυ της 26ης Μαΐου η διαφορά στις Ευρωεκλογές είναι πολύ μεγάλη υπέρ της ΝΔ εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Εάν η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και το ποσοστό της ΝΔ είναι πολύ υψηλό εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν στέκει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στις 26 μιλάει ο πολίτης και το μήνυμά του πρέπει να γίνει σεβαστό. Οι ευρωεκλογές διεξάγονται ενόψει εθνικών εκλογών και η ψήφος των πολιτών θα έχει πολιτική ανάλυση» ανέφερε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Εγώ μάχομαι για να έχει το «3» μπροστά το ποσοστό της ΝΔ {….} και θα το έχει» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και αναφερόμενος στην κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη την περασμένη Τετάρτη κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης υφίσταται εδώ και καιρό επίθεση για την οικογένειά του και τον πατέρα του. Η απάντησή του έπρεπε να δοθεί».