Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μαρία Σπυράκη: Οι άθλιοι παραγωγοί λάσπης κατοικοεδρεύουν στα υπόγεια του Μαξίμου

Μαρία Σπυράκη

Μαρία Σπυράκη

Συνεχίζεται η κόντρα της Νέας Δημοκρατίας με την κυβέρνηση με αφορμή δημοσίευμα της εφ. Documento, το οποίο επιχειρεί να εμπλέξει συγγενή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως συνεργάτη του Άρη Φλώρου στο σκάνδαλο Energa.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε την εφημερίδα πως στο δημοσίευμα της απέκρυψε με δόλο τόσο ότι ο Γρ. Δημητριάδης παραιτήθηκε με εξώδικο από δικηγόρος του Άρη Φλώρου το 2012, όταν έγινε αντιληπτό από τον ίδιο πως ο επιχειρηματίας χρησιμοποιεί τις offshore εταιρείες που είχε δημιουργήσει για να κρύβει τα λεφτά από το σκάνδαλο της Energa, όσο και το γεγονός πως υπήρξε ο ίδιος ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του επιχειρηματία, η οποία έγινε επί ημερών της ΝΔ. Ωστόσο, παρά τις εξηγήσεις της ΝΔ, η Κυβέρνηση συνέχισε να κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως… «δεν έχει δώσει απαντήσεις», υιοθετώντας πλήρως το δημοσίευμα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, με ανάρτησή της στο Twitter, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως βρίσκεται η ίδια πίσω από το δημοσίευμα,  προειδοποιώντας ότι οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  η κ. Σπυράκη «Οι άθλιοι παραγωγοί λάσπης κατοικοεδρεύουν στα υπόγεια του Μαξιμου και καθοδηγούνται από τον ίδιο τον κ.Τσίπρα. Ο κ.Τσίπρας θα τιμωρηθεί άμεσα από τους πολίτες στις κάλπες και οι υπαλλήλοι του θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πόλεμος» μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για την υπόθεση Energa και τον Άρη Φλώρο