Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Λάδι στη φωτιά από Σκουρλέτη: Ξεφεύγει από κάποια όρια ο Πάνος Καμμένος

Πάνος Σκουρλέτης

Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από το Μέγαρο Μαξίμου να πέσουν οι τόνοι στην κόντρα με τον Πάνο Καμμένο -αυτό τον σκοπό είχε, άλλωστε, και η πρωινή συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας- ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης επιμένει στην κριτική απέναντι στον κ. Καμμένο λέγοντας πως παραμένει πολιτικό ζήτημα η μεγάλη διαφοροποίηση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Καμμένου στην ΕΡΤ, στο στούντιο της ίδιας εκπομπής εμφανίστηκε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αφού χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο υπουργός Άμυνας έδωσε διευκρινίσεις ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις και πως αναγνώρισε ότι την κύρια ευθύνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, συνέχισε επικριτικά.

«Eκείνο το οποίο κατά τη γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας, φτάνει στο σημείο να λέει ότι ‘εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

«Αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση σε σχέση με τους τρεις λόγους, για τους οποίους, όπως είπε, συγκυβερνάει. Πώς λοιπόν έρχεσαι και λες ότι θα άρεις την εμπιστοσύνη σου; Αυτό είναι ένα μεγάλο πολιτικό λάθος εκ μέρους του» συνέχισε.

Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι είναι πολιτικό ζήτημα αυτή η αντίφαση, την οποία οφείλει να ξεδιαλύνει. «Αυτά ξεφεύγουν από κάποια όρια» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Καμμένος, τα ρουσφέτια και ο «φουκαράς» από τα Τρίκαλα (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλα λέει τώρα ο Καμμένος: Με τον Τσίπρα είμαστε σε πλήρη συνεννόηση – Γνώριζε το plan B (video)

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ανταποδίδει τα πυρά ο Καμμένος: Ξύδι και θα μπούμε στη Βουλή και ο Αλέξης θα νικήσει