Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ηράκλειο: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου – Τι δήλωσε

Ελεύθερη  με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάγκου, την οποία οι Αρχές του Ηρακλείου είχαν συλλάβει με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του γιατρού το βράδυ της Πέμπτης.

Η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου απολογήθηκε για πάνω από έξι ώρες. Μάλιστα, κατά την διάρκειά της διαδικασίας, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση τόσο ο ψυχίατρος όσο και η κόρη τους.

Η 45χρονη, γιατρός στο επάγγελμα, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο δήλωσε: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση. Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια».

Σύμφωμα με την απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή, η 45χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Ηράκλειο: Ανακρίνεται η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου για την ενέδρα θανάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηράκλειο: Ενέδρα θανάτου με πυροβολισμούς εναντίον 50χρονου ψυχίατρου