Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Most Popular

Υπόθεση Γιακουμάκη θυμίζει η αυτοχειρία του 15χρονου στην Αργυρούπολη – Το μήνυμα στα social media

Πηγή φωτό: ΣΚΑΪ

Η αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη παραπέμπει στην υπόθεση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος υπήρξε θύμα bullying από συμφοιτητές του.

Ο 15χρονος βρέθηκε την Κυριακή απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ είχε αφήσει ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός λίγο αφότου επέστρεψε από πάρτι. Ο πατέρας του διατηρεί εστιατόριο στα νότια προάστια, ενώ παλαιότερα είχε ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση.

Στο σημείωμά του ο μαθητής που έδωσε τέλος στη ζωή του έκανε λόγο για bullying που βίωνε από συμμαθητές του στο σχολείο που πήγαινε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ κατονομάζει 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» έγραψε και αφού κατονόμασε τους 6 συμμαθητές του ανέφερε: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Προβληματισμό προκαλούν όμως και τα μηνύματα που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος στα social media λίγες ημέρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή φωτό: ΣΚΑΪ

Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις έγραφε χαρακτηριστικά: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Οι γονείς αναμένονται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δώσουν – εάν και εφόσον γνωρίζουν – στοιχεία για τις συνθήκες και κυρίως τα αίτια που οδήγησαν το παιδί στην αυτοκτονία.

Η έρευνα του τμήματος Ανηλίκων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Αργυρούπολη: Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής – Άφησε σημείωμα με καταγγελίες για bullying

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαδικτυακή απάτη: «Πωλούσε» στοιχηματικές υπηρεσίες έναντι αδρής αμοιβής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Αχαΐα: 36χρονη μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε κρεμασμένη σε αποθήκη