Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Σκέρτσος: Θα κρατήσει στα ψηφοδέλτια ο Τσίπρας τους δύο υποψηφίους που στηρίζει το τουρκικό προξενείο;

Άκης Σκέρτσος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Άκης Σκέρτσος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

«Ο κ. Τσίπρας τώρα γνωρίζει ότι το τουρκικό προξενείο ξεκάθαρα στήριξε δυο υποψηφίους του κόμματός του που υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα», αναφέρει απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

«Το ερώτημα επομένως αφορά τον ίδιο και όχι το κόμμα του: θα εξακολουθήσει να κρατάει τους δυο υποψήφιους στα ψηφοδέλτιά του;», αναρωτιέται ο κ. Σκέρτσος.

«Και προφανώς το τι θα γίνει στη Ροδόπη και την Ξάνθη δεν αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, ούτε θα κρίνει τις εκλογές. Αυτό που θα κριθεί όμως είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στην επόμενη κοινοβουλευτική του ομάδα, εντός της ελληνικής Βουλής, δυο βουλευτές που καθοδηγούνται από το τουρκικό προξενείο και υποστηρίζουν τις πιο ακραίες θέσεις του τουρκικού αναθεωρητισμού», συνεχίζει ο κ. Σκέρτσος.

«Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος, μια ώριμη Δημοκρατία, που σέβεται τα ατομικά δικαιώματα των Ελλήνων μουσουλμάνων, όπως και κάθε άλλου πολίτη που ανήκει σε μειονοτικές ομάδες ή κοινότητες. Όμως, δεν ανεχόμαστε παρεμβάσεις τρίτων χωρών στα εσωτερικά μας ζητήματα. Και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί κοινό τόπο για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου», καταλήγει ο κ. Σκέρτσος.

Διαβάστε επίσης

Άκης Σκέρτσος: Να δει ο ΣΥΡΙΖΑ τη νίκη του υποψηφίου του στη Ροδόπη 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παίζει απαράδεκτα παιχνίδια εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνο ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές

──────────────────

Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων