Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Με κορονοϊό η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ – Κινδυνεύει ο Αμερικανός πρόεδρος;

O Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ με την σύντροφό του, πηγή: AP

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, σύμφωνα με έναν ανώτερο αξιωματούχο της επιτροπής που διευθύνει.

«Αφότου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, η Κίμπερλι απομονώθηκε αμέσως, για να περιορίσει οποιαδήποτε έκθεση» δήλωσε ο Σέρτζιο Γκορ, επικεφαλής του προσωπικού της Επιτροπής Οικονομικών του Τραμπ.

«Τα πάει καλά και θα επανεξεταστεί, για να βεβαιωθεί πως η διάγνωση είναι σωστή, δεδομένου ότι είναι ασυμπτωματική, αλλά, ως προφύλαξη, θα ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της στα επερχόμενα γεγονότα. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός, αλλά ως προφύλαξη βρίσκεται επίσης σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν βρέθηκε κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο τις τελευταίες ημέρες, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον ίδιο

Πιο συγκεκριμένα, η Γκιλφόιλ βρέθηκε θετική στην Νότια Ντακότα, λίγο προτού παραστεί στην εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Όρος Ράσμορ, είπε ένα άτομο εξοικειωμένο με το θέμα. Η Γκιλφόιλ δεν ήταν με τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ ο σύντροφός της και γιος του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε αρνητικός.

Η πηγή είπε πως η Γκιλφόιλ δεν είχε πρόσφατη επαφή με τον Πρόεδρο, αλλά βρισκόταν στην Τάλσα της Οκλαχόμα και ήταν στα παρασκήνια για την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην εκδήλωση στο Φοίνιξ.