Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΗΠΑ: Στον «αέρα» το δεύτερο debate των υποψηφίων προέδρων – Αρνείται την εικονική συζήτηση ο Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ

Την πρόθεσή του να μη συμμετέχει στο δεύτερο debate των υποψηφίων προέδρων με τον Τζο Μπάιντεν έκανε γνωστή ο Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη, λίγη ώρα μετά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής για τη διεξαγωγή των τηλεμαχιών να πραγματοποιηθεί η συζήτηση εικονικά.

«Δεν πρόκειται να κάνω ένα εικονικό debate», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox Business. «Δεν πρόκειται να σπαταλήσω το χρόνο μου σε μια εικονική συζήτηση.»

Το σχόλιο του Τραμπ θέτει υπό αμφισβήτηση τη διεξαγωγή του δεύτερου debate, αφού η επιτροπή έκανε έσπευσε ήδη να επανασχεδιάσει από την αρχή την συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων. Η κίνηση θεωρήθηκε απαραίτητη από τα μέλη της επιτροπής συζήτησης, δεδομένης της αβεβαιότητας σχετικά με την υγεία του Προέδρου Τραμπ.

Η πλευρά του Μπάιντεν είχε συμφωνήσει στην λύση για το εικονικό debate, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου.