Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ δεν υποστηρίζει την επιβολή νέου lockdown

Πενς Τραμπ

Από αριστερά: Ντόναλντ Τραμπ, πρόεδρος των ΗΠΑ και Μάικ Πενς, αντιπρόεδρος των ΗΠΑ

Να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία στις ΗΠΑ υποστηρίζει η κυβέρνηση Τραμπ, παρά την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση Τραμπ δεν υποστηρίζει την επιβολή νέου lockdown ούτε τη διακοπή της λειτουργίας των σχολείων για να αντιμετωπισθεί η εξάπλωση του θανατηφόρου κορονοϊού, όπως δήλωσε χθες, Πέμπτη, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες οι μολύνσεις καταγράφονται σε αριθμούς-ρεκόρ στις ΗΠΑ.

Ο Πενς έκανε τη δήλωση αυτή στη διάρκεια ενημέρωσης της ομάδας δράσης κατά του κορονοϊού, στην οποία επισήμανε επίσης τα αυξανόμενα ποσοστά των θετικών διαγνωστικών τεστ σε παναμερικανικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν σκοπεύει να ενημερώσει τον Μπάιντεν για το σχέδιο εμβολιασμού του πληθυσμού

ΗΠΑ: Γκάφα του νομικού επιτελείου του Τραμπ – Απέσυρε προσφυγή στο Μίσιγκαν, νομίζοντας πως σταμάτησε την επικύρωση των αποτελεσμάτων

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020