Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Καμία ανάμιξη του υπουργείου στην έφοδο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν είχε καμία ανάμιξη στο χθεσινό περιστατικό με την έφοδο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες, επεσήμανε  ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον ΣΚΑΪ 100,3.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκαθάρισε ότι την απόφαση για την έφοδο πήρε η Επιτροπή Ανταγωνισμού που είναι εντελώς ανεξάρτητη.

Ήταν μία θεσμική λειτουργία του κράτους, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι υπήρχαν καταγγελίες περί εναρμονισμένων πρακτικών και έπρεπε η Επιτροπή να κάνει έλεγχο.

Για το μεταναστευτικό ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «μας ξεπέρασαν λίγο τα γεγονότα» αλλά εξήγησε ότι η κυβέρνηση πήρε μέτρα με το νομοσχέδιο που πήρε στην Βουλή. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υπογράμμισε ότι αν τα κυβερνητικά μέτρα δεν είναι αρκετά τότε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει και άλλα.